Woolrich kids geschiedenis

Woolrich (kids) werd in 1830 opgericht in een wolfabriek door de Engelse John Rich. Met een geschiedenis van bijna 200 jaar behoort Woolrich tot een van de oudste kledingmerken ter wereld. Aanvankelijk produceerde Woolrich kleding voor arbeiders om bescherming te bieden tegen de extreme weersomstandigheden in Alaska.

Woolrich is een echt familiebedrijf, dit blijkt uit het huidige management: Nick Brayton en Joshua Rich vertegenwoordigen de 7e en 8e generatie van Woolrich.


Woolrich kinderjassen

Woolrich heeft een enorme collectie winterjassen die bestaan uit bomberjacks en parka’s. De Woolrich jassen zijn perfect voor strenge weersomstandigheden, maar ook de zomercollectie bestaat uit jassen. Paul Zeist heeft een enorme keuze, kies jouw kleur en model; er zit zeker een jas bij die je mooi vindt.

 

Woolrich kids Parka

Een van de meest populaire producten van Woolrich is de Parka. Deze is verkrijgbaar voor kinderen vanaf maat 6 maanden (80) tot maat 176 (16 jaar). De benoeming ‘parka’ is afkomstig uit de 17e eeuw, maar vandaag de dag is de parka een jas tot de knieën die bescherming biedt tegen extreem lage temperaturen dankzij de introductie van donsvulling en een met bont gevoerde capuchon.

  

Woolrich kids Arctic Parka

De Woolrich Arctic Parka voor jongens en meisjes is sterk geïnspireerd op de Arctic Parka uit de volwassen collectie. Deze iconische parka werd in 1972 geïntroduceerd. Het ontwerp van de parka is door de jaren heen bijna hetzelfde gebleven. Wel hebben technische ontwikkelingen bijgedragen aan een veel betere kwaliteit van de jas. Ook is het bont tegenwoordig afneembaar van de Woolrich kinderjassen. Deze jas van vandaag is een jas die kwalitatief hoogwaardig is en jarenlang meegaat.

 

Woolrich truien en andere items

Woolrich heeft niet alleen jassen in de collectie. Er is ook een grote collectie met luxe polo’s, vesten en truien om je outfit helemaal compleet te maken. De Woolrich truien voor jongens en meisjes zijn van hoge kwaliteit en hebben uitstekend draagcomfort.

 

Woolrich kids nieuwe collectie

Bij Paul Zeist vind je altijd als eerste alle items van de nieuwe collectie. Paul Zeist heeft Woolrich voor baby’s, Woolrich voor jongens en Woolrich voor meisjes. Wist je dat wij ook Woolrich heren en Woolrich dames verkopen? Dit maakt ons één van de grootste verkooppunten van Nederland. Bekijk onze collectie online of kom gezellig naar de winkel; je zult versteld staan van het aanbod!

 

Woolrich kids sale

Ben je op zoek naar Woolrich in de sale? Door onze grote collectie hebben we altijd items over op het einde van het seizoen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wie weet kan jij Woolrich in de uitverkoop scoren!