C.P. Company kidswear

Is jouw zoon een echte ontdekker? Dan past de innovatieve kleding van C.P. Company zeker bij hem! C.P. Company kinderkleding staat bekend om de tijdloze designs en sportieve looks. De kleding voor kids van het merk, ook wel C.P. Company undersixteen genoemd, bevat natuurlijk ook de iconische bril die verwerkt is in de jassen en sweaters. Bij Paul Zeist vind je alle geliefde items, zoals de jassen, truien en shirts van C.P. Company. 

 

Het verhaal van C.P. Company

C.P. Company is opgericht in 1971 door de Italiaan Massimo Osti. De eerste collecties van C.P. Company bestonden voornamelijk uit militaire uniformen en werkkleding, maar gelukkig is dat tegenwoordig niet meer het geval! C.P. Company voor heren en C.P. Company junior staan nu juist bekend als vernieuwende en comfortabele collecties. Massimo was een echte ontdekker en hield ook wel van experimenteren. Zo ontwikkelde hij nieuwe technieken met verf en bedacht hij vernieuwende materialen. Deze technieken en materialen worden nog steeds gebruikt in de C.P. Company junior collectie. 

 

Kenmerkend C.P. Company kidswear

C.P. Company kidswear is erg vernieuwend en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Door de unieke garment dyeing methode hebben de kleuren van de kledingstukken een diepe en intense uitstraling. De C.P. Company junior kledingstukken zijn ook nog eens lekker warm en sommige kledingstukken, zoals de jassen, zijn waterdicht. Hierdoor kan jouw kleine jongen gerust ravotten in de regen. Natuurlijk ontbreekt de iconische bril niet! 

 

De iconische C.P. Company kinderjas

De iconische C.P. Company jas is gelukkig ook beschikbaar in de undersixteen collectie. De C.P. Company kinderjas is niet alleen praktisch, maar ook uniek. Een kinderjas van dit merk is van stretchy stof gemaakt, waardoor jouw zoon zich vrij kan bewegen. De jassen zijn ook nog eens winddicht en waterafstotend! Doordat Massimo Osti de bril aan de muts heeft toegevoegd, herken je meteen dat dit een echte C.P. Company kinderjas is. 

 

C.P. Company bij Paul Zeist

Past de kleding van C.P. Company perfect bij jouw kleine avonturier? Dan kun je zeker bij Paul Zeist terecht. Alle artikelen kun je via onze webshop bestellen, maar we zien je ook graag in onze winkel in Zeist. Daar kunnen we je uitgebreid adviseren over de kledingstukken. Heb je nog vragen over C.P. Company junior of over onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor je klaar!