Givenchy kinderkleding

Ben je fan van de stijlvolle kleding van Givenchy? Neem dan een kijkje in onze Givenchy kids collectie. Givenchy kinderkleding kan namelijk het beste omschreven worden als een ‘mini-me’ collectie, omdat de vaste stijl van het populaire modehuis wordt doorgevoerd in de kinderkleding. Bij Paul Zeist vind je van alles van het merk, van de stoere schoenen tot de hippe jassen van Givenchy. 

 

Het verhaal van Givenchy

Het modehuis Givenchy werd in 1952 opgericht door Hubert de Givenchy. Nadat hij op 17-jarige leeftijd naar Parijs verhuisde, ging hij werken voor bekende couturiers. Nadat hij voor zichzelf begon, ging het snel. Zijn minimalistische stijl in combinatie met kwalitatieve stoffen werd enorm populair. Na 40 jaar besloot Hubert af te treden, waarna hij het stokje overdroeg aan andere bekende ontwerpers, waaronder Alexander McQueen en Claire Waight Keller. De eerst Givenchy kids collectie werd uitgebracht in het winterseizoen van ‘17/’18. In deze collectie vind je alles, van stoere jacks tot luxe jurkjes. 

 

Kenmerkend voor Givenchy kinderkleding

Het was vanaf de eerste Givenchy kinderkleding collectie al duidelijk dat het modehuis haar typerende street style voor dames en heren wilde doorvoeren in haar kindercollecties. Het modehuis staat bekend om haar luxueuze keuze voor materialen en de Givenchy kinderkleding maakt hier geen uitzondering op. Je vindt in de kindercollectie veel ‘mini-me’ items. Dit zijn kinderartikelen die sterk zijn geïnspireerd op de items uit de dames- en herencollectie van Givenchy. 

In Givenchy kinderkleding wordt veel gebruik gemaakt van de kleuren rood, wit, blauw en zwart. Vaak wordt dit aangevuld met een accent van de kleuren goud en groen. Hierdoor heeft de Givenchy kids collectie een luxe en exclusieve uitstraling. Daarnaast kun je natuurlijk niet om het bekende Givenchy logo heen, wat vaak in de vorm van een print terug is te vinden op t-shirts, hoodies en accessoires. 

 

Givenchy kinderkleding voor jong en oud

Bij Paul Zeist vind je Givenchy kinderkleding voor alle leeftijden. Givenchy kids is er vanaf 1 maand voor de baby’s tot ongeveer 14 jaar. De Givenchy babycollectie is erg luxueus en heeft prachtige accessoires zoals een Givenchy luiertas. De babycollectie bestaat vooral uit comfortabele pakjes van zacht materiaal. 

Voor de wat oudere kids hebben we stoere jacks, zachte trainingspakken maar ook luxe en uitgewerkte jurkjes voor de meisjes. Je vindt vaak de klassieke streep terug als print in de kinderkleding. Maar ook vormen zoals een ster of bliksemschigt dienen als stoer statement. 

 

Grote collectie Givenchy kleding vind je bij Paul Zeist

Past de Franse klasse van Givenchy kinderkleding bij jouw kind? Neem dan gerust een kijkje in ons ruime assortiment. Bij Paul Zeist kun je alle artikelen via onze webshop bestellen, maar we nodigen je ook uit om in onze winkel langs te komen. Kom langs in Zeist, dan geven we je uitgebreid advies over de stoere kledingstukken van Givenchy. Heb je nog vragen over Givenchy of over onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor je klaar!