STONE ISLAND

STONE ISLAND KIDS

STONE ISLAND JUNIOR GESCHIEDENIS

In 1982 is Stone Island kids opgericht en sinds 1993 is Carlo Rivetti het grote brein achter het label. Stone Island junior is zich continue aan het ontwikkelen met het gebruik van textiel, kleurprocessen en vezels. Stone Island kids is revolutionair op het gebied van nieuwe stoffen en productietechnieken. Het merk heeft nieuwe technieken ontwikkeld die nog nooit eerder in de kledingindustrie zijn gebruikt. Een goed voorbeeld is de stoffen die gevoelig zijn voor temperatuurwisselingen en daarbij ook nog eens een keer van kleur veranderen. Een ander goed voorbeeld is het gebruik van extreem dun polyesterdoek wat gecoat is met RVS. In het verleden werd deze stof veel gebruikt in de luchtvaart om de boordcomputers te beschermen, maar Stone Island heeft deze stoffen ook in hun kleding weten te verwerken.

 

STONE ISLAND KIDS COMPASS LOGO

Stone Island junior staat erg bekend om het Stone Island logo. In het logo is een compass afgebeeld en staat centraal in alle Stone Island collecties voor jongens. Meestal kom je het logo tegen in de vorm van een batch op de mouwen. Bij de kindercollecties van Stone Island is het logo een fractie kleiner dan bij de herencollecties. Hierdoor is het logo meer in verhouding met het kledingstuk.

 

STONE ISLAND JUNIOR BIJ PAUL ZEIST

Stone Island is een populair merk bij Paul Zeist. Paul Zeist verkoopt uitsluitend Stone Island voor kinderen. Het merk is erg onderscheidend van andere merken door het gebruik van stoffen en die manier waarop de stoffen worden geverfd. Alle items van Stone Island kids zijn van erg hoge kwaliteit en zijn herkenbaar door de bekende batch. Bij Paul Zeist kan je een complete outfit creëren van Stone Island. Paul Zeist verkoopt Stone Island polo’s, Stone Island T-shirts, Stone Island sweaters, Stone Island broeken en niet te vergeten Stone Island jassen. Ook kun je voor verschillende accessoires bij Paul Zeist terecht. Bij Paul Zeist vind je kinderkleding van Stone Island vanaf maat 92 (2 jaar) tot maat 164 (14 jaar). Wist je dat Stone Island erg groot valt? En dat maat 164 van Stone Island vaak doorgaat voor een maat 176 (16 jaar)? Helaas bestaat er geen Stone Island voor baby’s en meisjes. Daardoor kan je bij Paul Zeist alleen Stone Island jongens vinden.

 

STONE ISLAND SOFT-SHELL JASSEN

Stone Island staat erg bekend om de kinder softshell jassen. Deze jassen zijn voornamelijk gemaakt van synthetische stoffen en dragen erg lekker. Bij Paul Zeist vind je elk seizoen wel 3 of 4 verschillende softshell jassen voor kinderen in de collectie in verschillende kleuren.

 

PAUL ZEIST OFFICIAL STONE ISLAND KIDS RESELLER

Stone Island is extreem populair en worden hierdoor helaas ook vaak nagemaakt. Wanneer je Stone Island bij Paul Zeist koopt, weet je zeker dat je originele items van Stone Island koopt. Paul Zeist is namelijk een officieel verkooppunt van Stone Island. Paul Zeist is goedgekeurd door Stone Island en we gaan zelf elk seizoen naar Stone Island toe om de collectie in te kopen. Sterker nog, bij Paul Zeist vind je de grootste collectie Stone Island voor kinderen. Wij zijn namelijk het nummer 1 verkooppunt binnen de Benelux voor Stone Island! Bezoek onze winkel in Zeist, je zult versteld staan van het aanbod!

 

STONE ISLAND KIDS SALE

Paul Zeist koopt elke seizoen een erg grote collectie van Stone Island in, hierdoor zijn er elk seizoen wel restanten. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons op instagram of facebook! Wie weet kan jij dat felbegeerde stuk van Stone Island scoren met korting. Maar let op! Je moet er snel bijzijn!