Betalen

Betalen

Je kunt op paulzeist.com en in onze winkel op verschillende manieren betalen:

Betaalmethode      Webshop       Winkel       
iDeal
Visa
Mastercard
Contant
PayPal
Bankcontact
AfterPay
American Express

 

Betaling lukt niet

Je kunt op verschillende manieren betalen bij Paul Zeist. Is de betaling mislukt? Bekijk de stappen hieronder die u zou kunnen nemen om de betaling te voltooien.

 

Creditcards

Probeer uw bestelling voor een tweede keer te plaatsen. Als de betaling weer word afgebroken kan het zijn dat uw creditcard maatschappij een storing heeft. In dit geval raden wij u aan met hun contact op te nemen.

 

iDeal en overige betaalmethodes

Wij raden je aan je banksaldo to checken. In het geval dat je saldo toereikend is, plaats dan voor een tweede keer de bestelling. Als de bestelling nogmaals word afgebroken, neem dan contact met ons op.

 

Afterpay

AfterPay voert voor paulzeist.com het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

 

Geldteruggave

Geldteruggave word gebaseerd op je betaalwijze. Heeft je een bedrag tegoed? Dit word binnen drie werkdagen na het verwerken van je retour teruggestort. Heb je een aankoop herroepen? In dit geval word het resteerde bedrag binnen zeven dagen op je rekening teruggestort.  

  • Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op je creditcard.
  • iDeal: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening. Dit is ook het geval als je retourneerd in de winkel.

 

Betalingsvoorwaarden

  • Alle prijzen van artikelen die op paulzeist.com worden verkocht zijn inclusief 21% BTW
  • Paul Zeist doet haar uiterste best om de juiste prijzen te vermelden in de webshop. In het geval van prijsverschillen is de prijs in de winkelmand altijd leidend.