MONCLER

 

MONCLER KIDS & MONCLER BABY

Moncler kinderkleding is een erg populair merk onder jongeren. Het merk wat opgericht in 1952 in Grenoble staat vooral bekend om haar kinderjassen voor jongens, meisjes maar ook baby’s. Van donsjassen tot skipakken zijn verkrijgbaar van maat 62 (3 maanden) tot maat 164 (14 jaar).

In de jaren ’80 heeft Moncler kids zich ontwikkeld tot een lifestyle merk en eind van de 20e eeuw, in 1999 presenteerde Moncler kids haar eerste eigen modecollectie. Het merk is inmiddels wereldwijd erg populair en wordt veel gedragen in (exclusieve) wintersportoorden zoals Lech, Verbier en Zermatt. De Moncler kindercollectie bestaat naast jassen uit onder andere polo’s, T-shirts, jurken, vesten en sweaters. Daarnaast is er een grote hoeveelheid Moncler babyaccessoires zoals Moncler (luier)tassen.

 

MONCLER KINDERJAS

De Moncler kinderjassen zijn hoogwaardig afgewerkt en in de donsjassen zit het beste dons wat er verkrijgbaar is op de markt. Zelfs bij extreme weersomstandigheden is een Moncler jas warm, duurzaam en erg vederlicht door de technische materialen.

 

MONCLER BABYJAS

In de Moncler baby collectie vind je Moncler babyjassen van de leeftijd 3 maanden (62) tot 3 jaar (36 maanden). De winter babyjassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en warm genoeg voor lage temperaturen. In de Moncler babycollectie vind je ook verschillende tussenjasjes terug. Deze babyjasjes zijn een stuk dunner en gevoerd met het fijnste dons wat er is. Deze jasjes zijn perfect voor het voor- en najaar.

 

MONCLER JAS JONGENS

Moncler jongensjassen zijn stoer en hoog van kwaliteit. Ook vind je verschillende skijassen voor jongens in de Moncler collectie terug. Deze jassen bevatten sneeuwvangers en handige afgesloten opbergvakken voor bijvoorbeeld een skipas. Deze jassen zijn technisch ontwikkeld om je goed warm te houden op je wintersportvakantie zonder dat je gaat zweten.

 

MONCLER JAS MEISJES

Moncler meisjesjassen zijn stoer maar ook elegant. Ook bij de meisjesjassen is het voor Moncler belangrijk dat deze van hoogwaardige kwaliteit zijn, en de beste materialen zijn gebruikt. Vaak heeft Moncler een collectie ontwikkeld waarbij je bij de meisjesjas een bijpassende Moncler jurk en Moncler rokje kan kopen. Zodat je met een compleet Moncler set tevoorschijn kan komen.