Introductie Parajumpers Kids

In 2006 is Parajumpers kids opgericht door Massimo Rosetti en APE SPA. Het merk is sterk geïnspireerd op een ontmoeting tussen Massimo en een lid van het 210h Rescue Squadron, die plaatsvond in een kroeg in Alaska. 

Het 210h Rescue Squadron is een speciale reddingseenheid in Alaska die speciaal is opgericht voor extreme en bijzondere reddingsoperaties in de meest bizarre omstandigheden. De organisatie zet zich bijvoorbeeld in voor schepen die zich in nood bevinden of bergbeklimmers die op grootte hoogten vast komen te zitten. Massimo werd sterk geïnspireerd op deze activiteiten en heeft naar aanleiding hiervan zijn merk Parajumpers opgericht.  Zijn doel is om jassen te maken die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden en om de leden van het 210 Rescue Squadron te helpen met geschikte jassen om hun werk op de juiste manier uit te kunnen voeren. 

Kenmerkend voor Parajumpers

In extreme situaties -of het nou de temperatuur is of de omgeving- kies je voor een Parajumpers jas. De jassen staan bekend om hun extreem hoogwaardige kwaliteit, en zijn zeer innovatief en technologisch. Na aanschaf van een jas van Parajumpers kan je er jaren mee doen. De modellen zijn veelal tijdloos en komen elk seizoen in de collectie terug en de uitstraling blijf en is al jarenlang in de mode.  

Parajumpers kinder jassen

De jassen van Parajumpers zijn gemaakt van de meest hoogwaardige en sterke materialen zoals duurzaam nylon en polyester. Veelal zijn de jassen gevoerd met hoogwaardig en ecologisch dons. Populaire modellen voor de meisjes zijn de Long Bear, dit is een lang model die je beschermd in weer en wind. Voor de jongens is de Right Hand een populair model, een goeie sportive parka, waarin je het niet koud krijgt in de winter. In het voor en na seizoen zijn de Ugo (jongens) en de Geena (meisjes) erg populair, dit zijn dunne donsjasjes die perfect zijn in het voor- en naseizoen. 

Paul Zeist X Parajumpers

Ben jij opzoek naar een Parajumpers jas? Dan kan je uitstekend terecht bij Paul Zeist. Alle artikelen zijn via de webshop te bestellen, maar we begroeten je ook graag in de winkel, dan kunnen we je ook nog eens uitgebreid adviseren. Bovendien kan je, je keuze vergelijken met onze uitgebreide collectie van andere merken als Woolrich, Moncler en Stone Island. Mogen wij je begroeten?