Parajumpers kids 

Ben je op zoek naar Parajumpers kids kleding? Bij Paul Zeist vind je het! Het merk Parajumpers staat al jarenlang bekend om zijn stoere jassen en stijlvolle polo’s. Naast hoogwaardige kleding voor volwassenen, maakt Parajumpers ook de mooiste kleding voor kids. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod Parajumpers kids kleding, zowel voor jongens als meisjes. Maakt jouw kleine de blits met een warme Parajumpers kinderjas, een stijlvolle trui of een handige tas? 

 

Het verhaal van Parajumpers

Het merk Parajumpers is in 2006 opgericht in Italië door het merk APE SPA en de designer Massimo Rossetti. De stoere kleding is gebaseerd op de heldhaftige leden van de 210 reddingseenheid. Deze eenheid doet extreme reddingsoperaties in afgelegen uithoeken van de wereld in verschillende extreme weersomstandigheden. Na een ontmoeting met een van de leden raakte Massimo geïnspireerd om weersbestendige en innovatieve kleding te maken. Later ontstond het idee om de collectie uit te breiden met kleding voor kids, waardoor Parajumpers kids is ontstaan.  

 

Kenmerkend Parajumpers kleding voor kids

Of het nu regent of sneeuwt, je wil natuurlijk dat jouw kleine gewoon buiten kan spelen. Dit is mogelijk met de Parajumpers kids kleding. De nylon stof van de Parajumpers kinderjas is lekker warm en van hoge kwaliteit. Door het gebruik van nylon en andere kwalitatieve stoffen, blijven Parajumpers kids kledingstukken lang goed. De ritsen en zakken zijn gebaseerd op de gear van echte parachute springers! De Parajumpers kids kleding staat dus niet alleen bekend om de extreem hoogwaardige kwaliteit, maar ook door de tijdloze designs.   

 

Parajumpers jassen voor kids

De Parajumpers kinderjas is gemaakt van de meest hoogwaardige en sterke materialen zoals duurzaam nylon en polyester. In zowel Parajumpers jassen voor jongens als meisjes vind je veel handige opbergzakken. Wil jouw kind graag buiten ravotten met de Parajumpers kinderjas aan? Dat is geen probleem, want de jassen zijn slijtvast! 

Bij Paul Zeist vind je verschillende modellen van de Parajumper jas. Een populaire model voor de meisjes is de Long Bear jas. Dit is een jas met een lang model die beschermt in weer en wind. In het voor- en naseizoen is de Geena een populaire, luchtige Parajumpers jas voor meisjes. Voor de jongens is de Right Hand jas een populair model in de koude maanden. Deze sportieve parka houdt jouw zoon warm in de winter. In het voor- en naseizoen is het dunne donsjasje genaamd de Ugo geliefd bij jongens. 

 

Kinderkleding van Parajumpers bij Paul Zeist

Ben je op zoek naar een Parajumpers kids jas of een ander stoer kledingstuk van dit merk? Dan kan je uitstekend bij Paul Zeist terecht! Alle artikelen zijn via de webshop te bestellen, maar we zien je ook graag in de winkel in Zeist. Dan kunnen we je namelijk ook nog eens uitgebreid adviseren. Bovendien kan je jouw keuze vergelijken met onze uitgebreide collectie van merken als Moncler en Stone Island. Zien we je daar?