MONNALISA

Monnalisa kinderkleding geschiedenis

Monnalisa S.p.A. is in 1968 opgericht door Piero Jacomoni en zijn vrouw Barbara Bertocci. Tot op de dag van vandaag is Piero president en Barbara het hoofd van design van Monnalisa kinderkleding.

In een later stadium is Monnalisa onderdeel geworden van grotere groep bedrijven die zijn gevestigd in Arezzo, dat in het hard van Toscane ligt. Alle kleding, zowel Monnalisa meisjes, Monnalisa baby en Monnalisa jongens wordt in Italië gemaakt.

 

Monnalisa meisjes kleding

Sinds de oprichting van Monnalisa focust het merk sterk op meisjeskleding vanaf 3 maanden tot 16 jaar oud. Hierbij zijn innovatie, creativiteit en de laatste trends erg belangrijk. Het merk Monnalisa is het resultaat van de zoektocht naar de laatste mode trends en nieuwe materialen. Hierbij zijn details en kwaliteit erg belangrijk.

 

Monnalisa nieuwe collectie

Bij Paul Zeist vind je altijd als eerste alle items van de nieuwe collectie. Paul Zeist heeft Monnalisa voor baby’s en Monnalisa voor meisjes. Wist je dat we één van de grootste collecties van Monnalisa hebben? Door onze unieke inkoop vind je bij ons ook items die je nergens anders kan krijgen! Bekijk onze collectie online of kom gezellig naar de winkel; je zult versteld staan van het aanbod!

 

Monnalisa sale

Ben je op zoek naar Monnalisa in de sale? Door onze grote collectie hebben we altijd items over op het einde van het seizoen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wie weet kan jij Monnalisa in de uitverkoop scoren!