Parajumpers herenkleding

Ben je op zoek naar innovatieve en functionele bovenkleding? Dan is onberispelijke collectie van Parajumpers wat jij zoekt! De ontwerper Massimo Rossetti is geïnspireerd geraakt door parachute jumpers. De kenmerkende haak op de Parajumpers jassen en de nylon stof reflecteren de stoere stijl van deze parachute jumpers. Bij Paul Zeist vind je een compleet assortiment van fenomenale Parajumpers kleding voor heren, van polo's tot jassen.

 

Kenmerkend voor Parajumpers

Massimo Rossetti is geïnspireerd door parachutespringers, wat je zeker terugziet in zijn indrukwekkende designs. De kenmerkende haak die je terugvindt op alle Parajumpers jassen, komt van de parachutisten haak. Ook de nylon stof, ritsen en zakken zijn gebaseerd op de parachute jumpers gear. Parajumper kledingstukken zijn ook weersbestendig en innovatief. Hierdoor kost het aanschaffen van een Parajumper jas of muts wel wat meer, maar deze investering betaalt zich volledig terug. Net zoals de kleding van de echte parachute springers is Parajumpers kleding namelijk erg kwalitatief en kun je er jaren mee doen. Geschiedenis van Parajumpers

Het merk Parajumpers is in 2006 opgericht in Italië door APE SPA en de designer Massimo Rossetti. Hij besloot Parajumpers op te richten na een ontmoeting met een lid van het 210e reddingsteam. De 210e eenheid doet extreme reddingsoperaties in afgelegen uithoeken van de wereld. Anderzijds is Massimo geïnspireerd door de college-style jasjes uit Amerikaanse films. Deze ontmoeting in een kroeg in Alaska en Massimo’s liefde voor sportswear vormen  het begin van een fenomenaal Italiaans merk.

 

Parajumper jas voor heren 

Van de ijzige kou in Alaska tot het natte weer in Nederland: de Parajumper jas kan alle weersomstandigheden aan. Door de sportieve stijl en sterke materialen zie je er goed uit terwijl je tegelijkertijd beschermd bent tegen de kou. Een Parajumper jas voor heren is ook voorzien van veel zakken, waardoor je al jouw spullen makkelijk mee kunt nemen. 

 

Pjs bodywarmer

In Nederland is het weer onvoorspelbaar, vooral in de lente-en herfstmaanden. Dan is een Pjs bodywarmer een goede oplossing. De Parajumper bodywarmers zijn eenvoudig mee te nemen en beschermen je tegen koudere temperaturen en harde wind. Het materiaal is ademend, maar stoot ook water af! In de drie zakken aan de voorkant kun je jouw mobiele telefoon, GPS, portemonnee en andere spullen meenemen. 

 

Kleding van Parajumpers bij Paul Zeist

Ben je op zoek naar een Parajumpers jas of ander kledingstuk? Dan kun je zeker terecht bij Paul Zeist! Alle artikelen kun je via onze webshop bestellen, maar we begroeten je ook graag in onze winkel. Hier kunnen we je uitgebreid adviseren zodat jij een passend kledingstuk van hoge kwaliteit vindt. Bovendien kun je jouw keuze vergelijken met onze uitgebreide collectie van andere merken als Woolrich en C.P. Company. Zien we je in Zeist?