Herno voor heren

Al vanaf 1948 creëert het Italiaanse luxe merk Herno de mooiste kledingstukken voor heren. Na de Tweede Wereldoorlog begon Giuseppe Marenzi met de prachtige collecties die zijn geïnspireerd op het klimaat van Lesa, Lago Maggiore en de Erno vallei. In deze gebieden zijn er koude, regenachtige winters en erg hete zomers. Hierdoor kun je een Herno jas zowel in stormachtig weer dragen als op warmere dagen. Giuseppe combineerde zijn commerciële talent met de technische kennis van zijn vrouw, waardoor echte Italiaanse pronkstukken ontstonden. Bij Paul Zeist verkopen we met trots Herno jassen, polo’s, truien en sweaters. 

 

Kenmerkend voor Herno

Kenmerkend voor Herno is de aandacht voor de kwaliteit en waarde van de productie. De stoffen die worden gebruikt zijn zo exclusief mogelijk en er wordt eerst grondig onderzoek gedaan naar de beste technologieën om de jas mee te produceren. Zowel de locaties waar de productie plaatsvindt als de kledingstukken zijn uitmuntend. 

 

Een belangrijk handelskenmerk van Herno is dat alle kledingstukken moeten voldoen aan de kwaliteitsnormen van het bedrijf die zijn opgesteld in de jaren 40. Zo wordt een Herno jas of sweater altijd geïnspecteerd door vakmensen voordat het in de winkels belandt. Echte Italiaanse klasse wordt dus gecontroleerd door echte Italiaanse vakmensen. 

 

Herno jassen

De Herno jassen voor heren voelen aan als een tweede huid. De jassen zitten als gegoten en stralen tegelijkertijd ook luxe uit. Giuseppe Marenzi wilde dat een Herno jas de man een stijlvolle uitstraling geeft. Tegelijkertijd zijn de jassen water- en windafstotend. De materialen van de Herno jassen voor heren, zoals cashmere, katoen en wol, zijn van de beste kwaliteit. 

 

Bij Paul Zeist vind je verschillende Herno jassen. Zo zijn de Herno winterjassen warm, duurzaam en stijlvol. Of ga voor een luxe Herno jacket voor in de warmere maanden. Welke jas je ook kiest, door de vooruitstrevende technologieën is jouw Herno jas extreem licht. Herno kopen bij Paul Zeist

Wil je een kwalitatieve Herno jas aanschaffen? Of pronken met de truien, polo’s of sweaters van dit Italiaanse merk? Neem dan eens een kijkje in onze collectie. Alle artikelen kun je via onze webshop bestellen, maar we begroeten je ook graag in onze winkel. Kom langs in Zeist, dan geven we je uitgebreid advies over de jassen en andere kledingstukken. Heb je nog vragen over Herno of over onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Paul Zeist staan voor je klaar!