Ralph Lauren kinderkelding

Ben je op zoek naar tijdloze en nette kleding voor jouw kinderen? Neem dan eens een kijkje bij onze Ralph Lauren kinderkleding collectie. Dit populaire Amerikaanse merk staat al jarenlang aan de top van de modewereld met hun trendy en frisse collecties. Van stijlvolle Ralph Lauren jurkjes tot polo’s in de bekende Amerikaanse preppy stijl, bij Paul Zeist vind je de geliefde Ralph Lauren kinderkleding. 

 

Het verhaal van Ralph Lauren

In 1967 richtte de Amerikaan Ralph Lifshitz het geliefde merk op. Hij begon met een dassen collectie, wat hij later heeft uitgebreid met een mannencollectie. In 1971 kwam hij met zijn eerste vrouwencollectie. Sindsdien maakt Ralph vooral furore met zijn stijlvolle polo’s, die hij nu ook voor kinderen heeft gemaakt in zijn Ralph Lauren kinderkleding collectie. 

 

Kenmerkend voor Ralph Lauren kinderkleding

Je vindt in de Ralph Lauren kinderkleding collectie natuurlijk de geliefde polo’s. Deze typisch Amerikaanse polo’s laten jouw kleine er sportief maar ook stijlvol uitzien. De polo’s zijn gemaakt van pique katoen. Net zoals de polo’s bestaan de andere kledingstukken in de collectie van Ralph uit comfortabele en zachte stoffen. Daardoor kan jouw kind vrij spelen en ravotten.  

 

Ralph Lauren kleding voor jongens en meisjes

Bij Paul Zeist vind je een uitgebreide collectie van Ralph Lauren kinderkleding. Voor de jongens hebben we natuurlijk de geliefde Ralph Lauren polo. Deze polo mag natuurlijk niet ontbreken in de kast van elke stijlvolle jongen. Maar naast de polo hebben we nog veel meer Ralph Lauren kleding voor jongens. Denk aan stoere sportkleding, stijlvolle sneakers en speelse shirts. 

Natuurlijk kun je jouw kleine meid ook kleden in Ralph Lauren mode. Wat dacht je van een elegant Ralph Lauren jurkje? Of een opvallende sweater met bijpassende schoenen? De stoere jurkjes van Ralph Lauren zijn ook gemaakt van kwalitatief pique katoen! 

 

Ralph Lauren vind je bij Paul Zeist

Of je nu op zoek bent naar Ralph Lauren kleding voor jongens of voor meisjes, bij Paul Zeist vind je het! Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment. Alle artikelen kun je via onze webshop bestellen, maar we zien je ook graag in onze winkel. Kom gerust langs in Zeist, dan geven we je uitgebreid advies over de Ralph Lauren polo’s en andere kwalitatieve kledingstukken. Heb je nog vragen over Ralph Lauren of over onze winkel? Neem contact met ons op, we helpen je graag!