Versace kids

Ben je op zoek naar comfortabele maar kunstzinnige kinderkleding? Dan is onze Versace kids collectie wat je zoekt! Versace is al jarenlang een van de meest toonaangevende merken in de modewereld. Gelukkig heeft het merk haar stijlvolle creaties vertaald naar haar Versace kids collectie. Bij Paul Zeist vind je alles wat je zoekt, van Versace kids sneakers tot Versace babykleding. 

 

Het verhaal van Versace

Op jonge leeftijd begon de Italiaanse Gianni Versace met het ontwerpen van kleding. Zijn vader was jurkenmaker, waardoor Gianni mode met de paplepel kreeg ingegoten. Zijn eerste collectie komt uit in 1987, waarna het snel gaat. Hij kleedt sterren zoals Madonna en Elton John en verovert de hele modewereld. Nadat hij overlijdt breidt zijn zus Donatella het Versace imperium verder uit. De geliefde extravagante ontwerpen en het kenmerkende Versace logo vind je nu ook terug in de Versace kids collectie. 

 

Kenmerkend voor Versace kids kleding

Versace staat bekend om haar glamoureuze en stoere kleding. Zo zie je op de Versace kids sneakers goudkleurige studs terug, of heeft het iconische Medusa logo een mooie plek op een Versace jurkje. De geliefde barokprint zie je ook vaak terug, waardoor elke outfit van jouw kleine er stijlvol en hip uitziet. 

De Versace kinderkleding is niet alleen erg stijlvol, het zit ook nog eens comfortabel. Hierdoor is het geschikt voor elke gelegenheid, van school tot een familiediner. Echte Italiaanse kwaliteit dus!  

 

Versace kleding voor oude en jonge kinderen

Zowel voor oude als jonge kinderen heeft Versace mooie kinderkleding. Kleed jouw dochter in een stoer jurkje of jouw zoon in een stijlvolle polo. Ook als je op zoek bent naar kleding voor jouw baby, ben je bij Versace op de juiste plek. Versace babykleding voelt heerlijk zacht aan en maakt van jouw kleine een echte trendsetter. 

 

Versace kids assortiment van Paul Zeist

Is jouw kind een echte trendsetter? Neem dan een kijkje bij onze uitgebreide Versace assortiment. Alle artikelen kun je via onze webshop bestellen, maar we begroeten je ook graag in onze winkel in Zeist. Kom gerust langs in Zeist, dan geven je we uitgebreid advies over de glamoureuze kledingstukken van Versace. Je kunt ook jouw keuze vergelijken met onze uitvoerige collectie van andere merken zoals Kenzo. Heb je nog vragen over Versace kids of over onze winkel? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!